Alla inlägg den 5 februari 2012

Av Mikaela - 5 februari 2012 23:12

Japp, ni hörde rätt, alla mina vänner, släkten och ja, till och med familjen tror att jag idag, denna kyliga 5:e Februari som även har bjudit på några söta snöflingor fyller 23  !! Men nej nej, jag är bara 18, eller ja, jag lever i hoppet om att jag fortfarande är ung och galen, sen om verkligheten visar att jag tillbringar nästan all min lediga tid till att laga mat, diska, tvätta, städa & leker samt pussar & emellanåt skäller på min fina dotter får väl var och en avgöra om jag är gammal & tråkig ;) När man inte är hemma befinner man ju sig på jobb/ praktik eller kanske till och med ute på någon liten shoppingtur ibland :) Det är inte lätt att vara så "fattig" student som jag är minsann, nej, jag är inte som alla andra, varken som student eller en tråkig fantasilös person...Hoppas jag iaf!


Hur som helst, idag fyller man alltså år, fy tusan vad jag inte gillar det, men dagen har faktiskt varit väldigt lyckad!!!


& jag kan inte tacka alla mina underbart fantastiska vänner för många gånger för allt, är så otroligt lyckligt lottad att så många ens vill veta av mig, haha. Nej men skämt å sido, vad skulle man vara utan sina vänner?? Nära som "avlägsna"? & jag har fått MASSOR med söta små grattulations-hälsningar på Facebook & sms m.m idag, så min Iphone har pipit till var & varannan minut idag vill jag lova Väldigt rörd  blir jag med ska ni veta :)            Idag har jag haft ett litet kalas här hemma i vår lya idag, mamma, Gabbi, mormor & morfar, Uno (Morbror) & hans tjej Tip var här allihopa & jag fick Jättefina födelsedagspresenter utav allihopa! 23  år.....Skriver nog om det & om allt annat som har hänt i mitt älskvärda liv imorgon, hoppas jag att jag ska hinna i alla fall :)                                                   STOR KRAM!!!  




























Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards