Alla inlägg den 15 juli 2010

Av Mikaela - 15 juli 2010 23:47

Nu ska jag sova (hoppas att jag somnar iaf) om jag ska orka upp i morgon!

Jag och Isadora ska följa med mamma och Gabbi till vetrinären imorgon och kolla om stackars Kippys levervärden har sjunkigt,hoppas verkligen det,annars vet jag inte vad jag gör!!!


  



God natt!

Av Mikaela - 15 juli 2010 22:49

Idag fyller syrran 17 år och det har firats med släktkalas!

Har haft mycket att göra hela dagen om man säger så,Isadora vaknade klockan halv 6 imorse.Då hade jag inte sovit länge för som vanligt den senaste tiden så har jag inte kunnat somna förens efter klockan 1 nånting på natten.Är verkligen omöjligt när det är så varmt hela tiden.Men men det var bara att se glad ut och gå upp och leka och likt en zombie gå till kaffebryggaren och få sitt livsviktiga morgonkaffe.



Vid 12-tiden kom iaf mamma och syrran och hämtade mig och Isa så hjälpte vi till lite att städa badrummen och sen var det dax för att fixa maten.Och ni kan ju bara gissa vem som gjorde det mesta,jag såklart.

Isadora har busat hela dagen sover nog väldigt gott nu,förstår inte hur hon orkar men det är ju bra att hon har kul hela tiden iaf.Lilla lilla busfrö!   



Det är väl Isa som har stått i centrum hela kalaset måste jag väl säga,så fort hon skrattat skrattade alla andra och det är ju roligt att hon hade flera stycken att leka och busa med.


Syrran fick fina presenter,bland annat en videokamera från mamma,en Ed Hardy-bikini från mig och Isadora,inrednings-prylar från mormor & morfar,en prenomeration (vet inte hur det stavas) på en häst-tidning från en av våra kusier,blommor,pengar m.m =)

Ska lägga ut lite bilder när jag kommer hem tänkte jag.



Var riktigt lyckat och trevligt tycker jag,men blev lite sent för Isa,hon somnade vid halv tio ungefär,men som sagt hon lär ju sova tungt iaf efter allt ståhej =)


Mammas lilla Älskling!!!!   


Nu ska jag äta ny-tjuvplockade-ärter som mamma just kom in med =)


Pussar

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards