Alla inlägg den 19 april 2013

Av Mikaela - 19 april 2013 23:44

Shit vilken dag jag har haft, den har varit grym, jag kände för ett tag sedan att jag var på väg nedåt men nu verkar jag vara inne i en manisk fas istället, jag har städat heeeela långa dagen idag, har hur mycket energi som helst och då är klockan ändå strax innan midnatt när jag skriver det här.

 

 

Fick ett trevligt samtal av min underbara läkare som skrev ut många många sömntabletter till mig, det kan jag verkligen behöva just nu eftersom jag inte kan komma ner i varv!

 

Idag har jag som sagt städat, har städat i ytterhallen (utanför vår dörr), köket, vardagsrummet, badrummet, sovrummet, Isadoras rum, lite i ena hallen & hela den lilla hallen vid vår ytterdörr. Man borde ju vara helt slut men nej nej, inte jag inte. Har även sålt en pryl idag & skickat iväg lite paket på posten, jag har varit alldeles för seg för att göra det det senaste.

 

Vi var och handlade förut, städprylar & fredagsmys, hatar egentligen det uttrycket men jag väljer att använda det ändå, alla utom katten har väl egentligen haft fredagsmys, kaninen var inne på Isadoras rum & gosade med henne i sängen & fick buren städad & nyköpt mat & grönsaker, vi har ätit chips & myst & Fiffi fick ett grisöra att snutta på eftersom mammas hund Kippy åt upp hennes första!!

 

 

 

Hmm bra bild!

 

 

Städade som sagt Isas rum, fan vad mycket kläder den lilla donnan har, och en massa hårband, hårspännen, diadem, smycken m.m :)

 

Hon har ca 50 olika klänningar! Bortskämd Allan! <3<3<3

 

 

     

 

 

 

Många ligger i tvättmaskinen och skall hängas upp, sen har hon två stora trådbackar/korgar fyllda till det yttersta med kläder!!

 

 

Har lyssnat på musik precis hela dagen, det är så underbart det ger en så mycket, blev till och med lite partysugen men det får vi ta nästa helg tänkte jag! :)

 

Imorgon ska vi måla mammas hus, eller påbörja i alla fall, hon & Thomas var och köpte färg tidigare i veckan...På tal om färg så kommer här en massa tuggummin i min snygga burk i köket!

 

 

 

 

 

Det var väl allt för mig, nu ska jag gosa ner mig med Isa, Fiffi & Roxie!

 

 

Av Mikaela - 19 april 2013 11:18

Hej!

 

 

Hoppas att ingen blev rädd för mig igår när jag skrev mitt blogginlägg, det var inte riktat till någon av er som läser, det är två personer som inte läser bloggen, vad jag vet i alla fall.

 

 

Nu ska jag fortsätta att vara svimfärdig & städa, får knappt nån luft där jag drar fram, två djupa andetag och på´t igen!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards