Alla inlägg den 7 januari 2011

Av Mikaela - 7 januari 2011 13:18

Vilken underbar förmiddag jag & Isa har haft idag!



Vaknade runt 09.45 av solens varma strålar vid fötterna,helt underbart och utvilad är jag med,det är inte varje morgon som börjar så sent & glatt kan jag ju lugnt säga.

Verkligen hur skönt som helst vi gick upp,Isa lekte lite och vi käkade en lätt frukost & åt frukt efteråt.


Sen gick vi ut på en lång skön promenad där vi bland annat gick in på Ödgrens Möbler vi ska köpa en snygg byrå där inne som jag har tittat på och velat köpa ett bra tag.Så i slutet av den här månaden när lönen kommer är det Jag som köper den!

Lovely & nån mer som är stark får bära ner den gamla byrån -som förövrigt också är ett skötbord från Ikea =) Leksvik i gräslig furu-look,men smidig har den allt vart,det går inte att förneka.


I alla fall,jag och Isadora tog en mysig fika också så jag kunde värma mina händer lite(Som vanligt hade jag glömt mina vantar hemma) Smart ;)


Sen kikade vi snabbt in i en present-&inredningsbutik som hade en fin REA,men får nog gå dit utan barn och titta mer sen när Lovely har kommit hem från sin mamma!



Skönt att vakna: utan att det ligger tvätt åt hela familjen isängen eller på golvet som det ju så lätt hamnar annars när man är lite lat!*hmm*



Gjorde ett rejält röjande igår vilket verkligen behövdes!Jag har tydligen för mycket kläder enligt Lovely,men jag håller inte med.Jag slängde ju till och med kläder som jag faktiskt vet att jag inte behöver länge,oftast hänger dom med i varje tvätt eller man lägger det i byrån i sovrummet & hoppas på att man inte ska behöva se plaggen nått mer^^

Men nu har jag äntligen gjort processen kort med 'fula' urvuxna kläder som man inte har använt dom senaste 4-5 åren!


Min Walk In Colset har också den blivit lite länsad & mer organiserad,men jag behöver mer förvaring,och snart blir det Ikea med familjen    så då löser ju det sig!



Det mesta går enligt planerna och det känns jättebra,jag är gladare,lugnare & kan få mer tid till vad jag vill,nästan när jag vill^^




Känns skönt att jag vet vad jag vill & har fått en massa ny energi!!


2011 ska bli lika bra som 2010-om inte ännu bättre! =)

 

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards