Alla inlägg under april 2013

Av Mikaela - 19 april 2013 11:18

Hej!

 

 

Hoppas att ingen blev rädd för mig igår när jag skrev mitt blogginlägg, det var inte riktat till någon av er som läser, det är två personer som inte läser bloggen, vad jag vet i alla fall.

 

 

Nu ska jag fortsätta att vara svimfärdig & städa, får knappt nån luft där jag drar fram, två djupa andetag och på´t igen!

Av Mikaela - 18 april 2013 22:48

Åhhh nu är jag så arg så jag måste skriva v mig lite som det så fint heter!!!
Ditt lilla jävla utvecklingsstörda fi**ludd, tror du att du är nått bara för att du är efterbliven & har ett släktträd som består att ett gäng sengångare med äcklig andedräkt & fula skor?? Du kan ta med din andra släkting & bosätta dig i skogen där ni kan leva på kottar & bär & förhoppningsvis är bären frusna så att ni får Hepatit A & ruttnar bort tillsammans runt något som ni själva tror är en lägereld, synd att ni är så dumma så att ni inte förstår att det är en hög med skit ni sitter vid, jäkla flan!
Ja, jag får väl tycka & tänka vad jag vill om er för ni är ändå så blåsta så att ni inte fattar vad folk säger till er...Om jag kunde skulle jag ta en stor jäkla plasthandske & fylla med vakuum,(samma substans som era hjärnor består av förövrigt), & limma fast med Karlssons-kalas-klister på era huvuden, sen skulle jag låta en massa barn använda er som piltavla & för varje gång de träffar nån av era uppblåsta fingrar så tappar ni ännu mera förstånd, om det ens är möjligt, & eftersom ni livnär er på era hjärnceller som består att gamla fiskpinnar så kommer det innebära att ni får vara helt utan mat, det enda som egentligen finns kvar är kottarna i skogen...Smaklig måltid era nötter!!!

Av Mikaela - 18 april 2013 11:25

Vill bara höja ett varningens finger för att detta blogginlägg kommer att vara väldigt stökigt och osammanhängande! 

 

Så nu vet ni det och ni kan givetvis själva välja om ni vill fortsätta att läsa eller inte.

 

 

Tänkte ta upp det här med USA, och då kan man ju prata i all evighet, sen det faktum att jag inte kommer att komma ihåg hälften av det jag egentligen ville skriva är ju en helt annan  femma!

 

Det är bara helt jävla sjukt det som händer i USA om ni frågar mig, nu senast detta i Texas även om det verkar vara en olyckshändelse tycker jag att det är riktigt jäkla tragiskt!!  En fabrik eller något liknande där konstgödsel tillverkades (precis det som Anders Breivik använde för att spränga Regeringskvarteret i Oslo)

 

 

I måndags eller när det nu var var det ju som bekant Boston som överraskades av en relativt liten bomb gjord av en tryckkokare under ett Maratonlopp, där totalt 3 personer dog och många fler blev allvarligt skadade, den där galningen som sköt ner en massa människor i en biograf (som hade klätt ut sig till Jokern i Batman-filmen) som inte rörde en min när han stod inför rätta, den som sköt ner massor med människor i en skola (kommer inte ihåg vart det var) där elever & lärare dog & som sedan tog sitt eget liv, den eller de som försökt skicka gift i ett brev till USA:s president Obama, tror att giftet heter Ricin, något man tydligen kan dö av att bara öppna själva brevet!!!!

 

 

Det här är helt jävla sjukt, det är värsta snöbollseffekten, alla verkar vilja tämja på gränserna i USA för att se hur lätt det är att skapa katastrofer!! Alla inspireras av alla och får därigenom nya sjuka planer som de sätter i verket!

 

 

Jag har faktiskt alltid fascinerats av galna människor och vad de är beredda att göra för att få en bild på sig själva på löpet och över hela världen, det må vara sjukt men jag kan inte hjälpa det, jag är nog mest nyfiken på vad som driver dessa människor, hur de så noga planerar sina dåd & sedan förstör livet för massor med människor.

 

 

Inte för att till exempel skolskjutningar med mera är något nytt, tvärtom det har ju funnits hur länge som helst men jag tror i alla fall att det bara blir värre & värre med åren.

Den där galningen på biografen sitter väl just nu & väntar på sin dödsdom (hoppas jag i alla fall, även om jag själv anser att döden är ett milt straff, det är som att han kommer undan det han har gjort, han får en enkel genväg istället för att plågas!!)

 

 

Första gången som jag vet att jag började intressera mig för skolskjutningar med mera var COLOMBINE HIGH SCHOOL MASSAKERN!!! 20 APRIL 1999 (Med andra ord snart årsdagen!!) Helt jäkla sjukt, det var två killar som var trogna fans till Marilyn Manson, & som själva hävdade att det var på grund av Manson och det faktum att de var utstötta som ledde till denna horribla händelse, observera att jag kan ha fel, även om det är svårt att tro! 

 

De valde sedan att ta sina egna liv i skolan bibliotek genom att efter att ha sagt: "Ett, två, tre" skjutit sig själva, Eric Harris sköt sig själv med ett hagelgevär i munnen & Dylan Klebold sköt sig själv i tinningen!!!

 

Detta var ju både ett massmord & även självmord eftersom de sköt sig själva efteråt. Det finns en jävligt intressant dokumentär om detta att se på till exempel Youtube, jag ska titta på den senare idag tänkte jag för jag vet inte vilken gång i ordningen.

 Dessa två unga unga män påståd sig tillhöra Trenchoat-Maffian, vilket inte alls stämde!!

 

 

                           Dylan till vänster, Eric till höger!  

 

Jaja, det var tänkt att detta blogginlägg skulle handla om fler saker men nu känner jag mig helt utpumpad på känslor & intrycken blir för många så jag återkommer!

Av Mikaela - 17 april 2013 20:47

God kväll på er alla!

 

 

Hade tänkt att skriva om mitt shoppingberoende men tar det i morgon eller de närmsta dagarna, det händer alltid en massa andra grejer, och i morgon ska jag till sjukgymnasten klockan 09.00, så jag väver nog ihop det besöket med min påbörjade utredning om Bipolaritet, där bland annat shoppingmissbruk kom på tapeten!!

 

Idag har jag fått två paket på posten, ett från Tradera & ett från Modehus, sååå snyggt! Är supernöjd, här är först Traderavinsten när jag har på mig den!

 

   

 

 

Känner mig fan fet, i alla fall på ena sidan av höften?? Hur fan hamnade det där kan man fråga sig?

 

Här kommer den supersnygga klänningen från Modehus, dålig bild men men!

 

 

 

 

 

 

 

Bjuder på mina vita ben som ligger i kors, eller vad det heter.

 

 

 

Jag & Fiffi har gått en helt ny promenadrunda idag, det är så otroligt skönt att vara ute & röra på sig, och i bästa fall kanske magen kommer i form & även kärlekshandtagen!

 

 

Vi gick in på Granngården & kikade lite, senare på tidiga kvällen åkte vi dit för att Thomas skulle hämta lite grejer & då fick vi ca 8 kilo valpfoder till Fiffi, helt gratis! :)  Vi har väl nu ca 1 års matförbrukning till vår lilla vovve!

 

 

Här kommer ett gäng härliga bilder på lilla Fiffi-Fluff! <3<3<3

 

 

           

Av Mikaela - 17 april 2013 11:12

Åh hej & hå!

 

Här är det fullt upp som vanligt, har tagit mig en sväng om med dammsugaren, han var hungrig den busen och det var tur att jag hade något att mata den med!

 

Jag kan ju säga helt ärligt att jag aldrig för mitt liv skulle dammsuga eller göra något annat som är någorlunda ansträngande om jag inte har fått i mig mitt morgonkaffe, nu blev det förvisso förmiddagaskaffe för min del eftersom kaffet var slut & sen när jag väl hade varit ute & rastat lilla Fiffi för tredje gången så gick vi till affären för att köpa kaffe, väl hemma igen så upptäcker jag till min förtvivlan att det inte finns något vatten i kranen, hemsk upplevelse vill jag lova!

Nu sitter jag i alla fall här med mitt kaffe & allt är frid & fröjd!!

 

 

Tänkte berätta lite om min intressanta natt med en sömn som kan jämföras med ett skämt. Jag tog en Mirtazarpin vid strax efter 21, gick och la mig direkt efter det eftersom jag var så jäkla trött, somnade väl en dryg timme senare, alltså nån gång efter 22. 

Jag vaknade sedan vid 23.12, wow vilken kul natt det här kommer att bli, under denna lilla stund drömde jag om att jag blev tvingad att hacka en massa sallad och att jag hade jättelångt hår som hela tiden hamnade i salladen, trots att jag hade tofs...Inte nån obehaglig dröm med andra ord.

 

 

Sedan somnade jag om efter ca 30 minuter & vaknade igen vid 01.50 ur en hemsk mardröm, där jag och några vänner var på något slags nöjesfällt & vi fick reda på att "A" satt och grät helt förstörd över något, det visade sig senare att "B" hade blivit ihjälslagen av en gammal gammal klasskompis till oss, med ett jävla durkslag??? Ni kan ju försöka förstå vad det är för sjuka drömmar jag har på de där jävla "Mirtizarna"!!

 

 

Somnade om efter ytterligare 30 minuter och vaknade sedan vid 04.05 ur en till konstig dröm, alla vi som var på nöjesfältet förutom hon "B" som dog skulle rida på den längsta gris jag nånsin sett, det var en person som tvingade oss till detta, nämligen Gutta i "Farmen"! 

 

Haha, nu kan jag ju skratta åt det men i stundens hetta & med upprepade uppvakningar är det inte så kul.

 

Sov i alla fall vidare och vaknade vid 05.40, då gav jag upp och klev ur sängen och gick ut med Fiffi, vi var vakna till klockan 08.18 sen gick vi från soffan till sängen och jag vilade till 09.00...Kul att ha det såhär...

 

 

Nu ska jag fortsätta att städa,"jippie"....

Av Mikaela - 16 april 2013 18:38

Nu blir det ett lite "roligare" blogginlägg än det förra, det innan var förövrigt skrivit från min Iphone om ni undrade varför det fattades radavstånd!

 

Tidigare idag när jag var ute på långpromenad & rastade Fiffi fick jag ett otroligt sug efter att åka till västkusten!!! Jag ÄLSKAR västkusten, stanken av gamla räkor, musselskal som ligger uppe på stenar och höga berg, ljudet av vattnet och fiskmåsar, doften av frisk, "läkande" luft får mig att slappna av inifrån & ut!!!

 

Tänk att kunna gå fram och tillbaka från brygga till brygga, doppa ner fötterna i det kalla vattnet fyllt av äckliga maneter, klättra upp i berg & bara kunna njuta av den underbara utsikten, se båtar på långt & nära håll.

 

Jag vill verkligen åka till Bohuslän nån gång i sommar, det känns som en evighet sedan jag var där, snart 2 år sedan, jag måste få en healande dos av allt det jag nämnt ovanför!

 

 

Älskar denna bilden, längtar ännu mera nu!

 

 

 

Av Mikaela - 16 april 2013 17:30

Fan, det här blev ju inte heller nån bra dag!! Ringde upp VC för några timmar sedan & blev uppringd för ca 20 minuter sedan...angående mina Propavan(sömntabletter) som har tagit slut, jag ville ha ett nytt recept utskrivit men nej då, det var ju tydligen helt jävla omöjligt eftersom min förra omgång redan var slut. Själva grejen är den att läkaren sa att jag kunde ta 2 per tillfälle om jag kände att det skulle behövas, och det har det gjort emellanåt!! Det ger liksom inte nån bra effekt om jag enbart tar en en del kvällar, 4 timmars sömn är/har blivit helt normalt för mig & jag kan faktiskt fungera ändå för jag blir inte lika trött under dagen med Propavan/Stilnoct...De få gångerna jag inte tar nån sömn/insomningstablett ligger jag istället vaken till 3-4 på morgonen & sover 2 timmar sen går det inte mer & då är jag som ett levande lik dagen efter!!! Igår fick jag sova på två Mirtazarpin(antidepp.) & idag är jag totalt jävla slut, har två stycken såna kvar som jag få hushålla med tills på fredag, då hade läkaren tid för att prata med mig i telefonen i 2 minuter för att antingen säga ja eller nej till fler somntabletter!!!! & allt detta menade den "vänliga" kärringen på vårdcentralen var för mitt eget bästa & för att jag skulle kunna må så bra som möjligt???? Jaha, så då menar hon alltså att jag mår bättre av att inte få sova alls tills på fredag, eller kanske måndag nästa vecka, vad vet jag...

Av Mikaela - 16 april 2013 10:48

God dag på er!

 

 

Nu har vi haft lilla Fiffi-fluff som jag gärna kallar henne i snart en vecka (med en diff på några timmar). Lilla Fiffi fyller förövrigt 8 månader just idag, den 16:e April.

Idag ska vi ta en liten promenad bort till mormor & morfar sen får vi se vad dagen har att erbjuda helt enkelt.

 

Igår vann jag en auktion på Tradera (livsfarligt att ha tillgång till den sidan då det finns så mycket man vill ha), och som den "shoppoholic" man är så är det ju inte alltid så himla bra...Att slösa pengar omkring mig har jag alltid varit bra på, det är ju knappast något positivt, återkommer med mer om det ämnet i ett senare blogginlägg tänkte jag!

 

 

Här är i alla fall mitt senaste köp från Tradera, 42 kronor med frakt är ju helt okay, det är i och för sig inte så konstigt att jag tycker det men men...

 

 

     

 

 

Jag älskar puffärmar på tröjor, toppar och på skjortor, och lite svarta nitar som gör den lite mer unik är ju aldrig fel! :)

 

 

Hej på en stund!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards